Afbeelding
Foto:

Bieb biedt 28.000 digitale boeken aan

RIJSSEN - De lokale bibliotheken van Rijssen en Holten zijn nog tot zeker 20 mei gesloten. Afhalen van boeken of digitaal lezen kan gelukkig wel. Want: een goed boek vréét de zee van tijd op die we nu collectief hebben. Wie wel eens digitaal wil lezen kan kiezen uit maar liefst 28.000 digitale titels.

De bibliotheek Rijssen-Holten laat de leden én niet-leden ook nu doorlezen dankzij de Thuisbieb-app. Deze is beschikbaar voor zowel iOS als Android apparaten. Wie graag naast het lezen ook wat anders wil doen kan ook de tegenhanger, de Luisterbieb-app downloaden. Deze omvat ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden.

Afhaalservice
Bibliotheekleden kunnen per week maximaal drie boeken uit de eigen collectie van de bieb afhalen. Reserveer ze via de website, door te mailen naar info@bibliotheekrijssenholten.nl of te bellen, 0548-513431. Je krijgt bericht op welke dag en welke tijd je de reserveringen op kunt halen. Je kunt nog steeds lid worden van de Bibliotheek. Met een lidmaatschap kun je gebruikmaken van de afhaalservice én heb je toegang tot alle e-books en luisterboeken. Wie nog geen lid is kan online een lidmaatschap afsluiten en meteen gebruikmaken van de digitale diensten. Tot en met 18 jaar is een bibliotheekabonnement gratis. Vanaf 18 jaar betaal je 11,50 euro per kwartaal. Elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur kun je de Bibliotheek telefonisch bereiken met al je vragen. Bijvoorbeeld over het digitale lezen via de app.