Afbeelding
Foto:

Businessclub Bij de Tijd staat voor Noaberschap!

RIJSSEN - Businessclub Bij de Tijd is een businessclub voor MKB ondernemers uit (de omgeving van) Rijssen-Holten met 120 leden. Het doel van de businessclub is op een ongedwongen manier positief elkaars netwerk te versterken, van elkaar te leren en elkaar iets te gunnen: het nieuwe Noaberschap.

“En dat is vooral in deze tijd heel belangrijk” zegt Jan Willem ter Harmsel, voorzitter Businessclub bij de Tijd. “Elkaar steunen en een “hart onder de riem steken” dat is zaken met noabers doen.”

Noaberbox
“Het bestuur is op het idee gekomen om een pakket aan te bieden aan onze leden met acties, give aways, vouchers en dergelijke, van de leden zelf”, vertelt Jan Willem. “We hebben het pakket vanuit het bestuur aangevuld met lokale producten”.
“We hebben veel leuke reacties en ideeën op dit initiatief gekregen. Het resultaat was dan ook een goed gevulde Noaberbox, van onze leden voor onze leden. We zijn supertrots en blij dat er zoveel leden gehoor hebben gegeven aan onze oproep. Dit is op en top Noaberschap.” Bij Logique in Nijverdal zijn alle acties ingeleverd. Zij hebben vervolgens de gevulde Noaberboxen in de week van maandag 27 april bezorgd bij onze leden volgens de regels van het RIVM.

Informatieloket
In deze tijd zijn er vragen bij ondernemers. Businessclub Bij de Tijd heeft met een zo’n groot ledenaantal binnen elke branche wel een bedrijf vertegenwoordigd. “Wij fungeren momenteel ook als informatieloket voor onze leden”, zegt Jan Willem. “Zij kunnen bij ons terecht met vragen. Wij zorgen dat hij of zij in contact wordt gebracht met de noaber in het betreffende vakgebied. Ook op deze manier kun je elkaar nu steunen.”