Jeruël start weer

RIJSSEN - Door elke samenkomst werd door de coronacrisis een streep gehaald, zo ook door de Bijbellezingen op vrijdagavond van Jeruël. Maar het bestuur van Jeruël is verheugd nu te kunnen melden dat voorzichtig enkele activiteiten weer opgepakt gaan worden.

Deze tijd heeft de gelegenheid gegeven andere mogelijkheden te zoeken om een podium te mogen zijn voor mensen die de Bijbelse boodschap Jezus Christus op hun hart hebben. Dat behoort tot de kerntaak van Stichting Jeruël. Zo heeft Wim ten Hove een aantal Bijbelstudies gemaakt over de pastorale brieven van Paulus aan Timotheüs, met behulp van Powerpoint. Ze worden gepubliceerd via https://www.jeruelrijssen.nl/ op de andere vrijdag dan de vrijdag met een vaste spreker; dus niet in plaats van! De eerste Timotheüsstudie is gestart op vrijdag 24 april; de tweede op 8 mei en de derde zal te zien en te horen zijn op D.V. 22 mei, enz.; dus elke veertien dagen een nieuwe studie. Het is de bedoeling dat deze studies digitaal gepubliceerd blijven. Maar we zien uit naar een persoonlijke ontmoeting in gebouw Jeruël te zijner tijd. Tijdens de uitleg worden vier à vijf vragen gesteld waar samen over gesproken kan worden. Beleef het al vast en kijk op de site van Jeruël waar al het een en ander te zien is. En meldt u aan voor volgende studies bij Gert-Jan Korpershoek, mailadres Jeruelrijssen@gmail.com; Wim ten Hove; tel. 0548 520718, mailadres jeruel.tenhove@gmail.com

Inloopmiddag
Wilma Mensink organiseert de laatste donderdag van de maand een inloopmiddag voor mooie producten en heerlijke wijnen uit Israël; gebouw Jeruël, donderdag 28 mei van 14.00-15.00 uur. Voor meer informatie is Wilma bereikbaar op 0548-522525.

Gebedskring
De gebedskring op maandagavond van 19.00-20.00 uur hoopt binnenkort ook weer van start te gaan.