Afbeelding
Foto:

Suzuki Swift Sport Smart Hybrid in de showroom

De nieuwe Suzuki Swift Sport met Smart Hybrid aandrijflijn staat nu in de showroom bij Automobielbedrijf Schreurs. Leverbaar vanaf 25.399 euro.

De Suzuki Swift Sport Smart Hybrid beschikt niet alleen over een 129 pk sterke 1.4 liter BoosterJet motor, maar tevens een geïntegreerde startmotor die zijn kracht haalt uit een 48V lithium-ion accu. Deze 14 pk sterke motor dient als generator en startmotor maar ondersteunt ook tijdens het accelereren. Dit levert tevens een hoger maximumkoppel op van 235 Nm bij een lager toerental dan voorheen.

Heel compleet
De Swift Sport Smart Hybrid komt met een bijzonder uitgebreide standaarduitrusting. Met onder meer sportstoelen, LED-verlichting rondom, een sportieve bodykit, sportuitlaat, climate control en adaptieve cruise control. Verder is de Swift Sport uitgerust met Suzuki's Safety System Pro, met de gangbare veiligheidssystemen en parkeersensoren.

Geheel naar wens
Kopers kunnen bij deze Suzuki Swift Sport ook kiezen voor een optioneel Sport Exclusive Pack met lederen bekleding, exclusieve striping, aangepaste grille en andere badges, tegen een meerprijs van 1.899 euro. Daarnaast zijn er weer diverse mooie kleurcombinaties toegevoegd, zoals Flame Orange Pearl Metallic met het dak in contrasterend Super Black Metallic. De nieuwe Suzuki Swift Sport staat nu in de showroom bij Automobielbedrijf Schreurs. U bent van harte welkom voor een nadere kennismaking aan de Nijverdalseweg 138 in Rijssen. Kijk ook op: www.autoschreurs.nl.