Afbeelding
Foto:

De toekomst is elektrisch: ervaar de Nissan Leaf

Elektrisch rijden zag de afgelopen jaren een sterke groei. Niet verrassend, dankzij de steeds betere aandrijflijnen, verbeterde infrastructuur en de mooie innovaties die veel merken op de markt wisten te brengen. Nissan laat u graag kennismaken met de Leaf, die nu extra gunstig geprijsd is.

Nissan biedt de Leaf nu aan met een tijdelijke 4.000 euro Nissan Zero Emission Bonus. Deze korting is geldig tot en met 31 mei en toepasbaar ongeacht de uitvoering en batterijcapaciteit.

Voorbeelden
Wanneer u kiest voor een Nissan Leaf N-Connecta met 40 KWh batterij is deze dankzij de 4.000 euro korting leverbaar voor 34.940 euro. Deze komt dan compleet met 17" lichtmetalen velgen, privacy glass, Intelligent Around View Monitor met Intelligent Driver Alertness en het Comfort Pack. Daarnaast is ook nog het optionele E-Line accessoirepakket in de aanbieding voor 250 euro; dit omvat de E-Line badge en blauwe sierlijsten. Een ander voorbeeld is de Nissan Leaf Acenta met 40 KWh batterij; deze is met de 4.000 euro korting leverbaar voor 32.990 euro. Deze komt ook met een heel complete uitrusting; 16" lichtmetalen velgen, cruise control, mistlampen voor, NissanConnect EV navigatiesysteem, een uitgebreid audiosysteem en meer.

Kom langs
U bent van harte welkom bij uw Nissan-dealer. Weten waar u die kunt vinden? Ga naar www.nissan.nl