Afbeelding
Foto:

Zinema open voor filmfans!

NIJVERDAL - Naast de horeca konden deze week ook de theaters, bioscopen en veel culturele instellingen hun deuren weer openen. De vaste filmliefhebbers keken er al reikhalzend naar uit: weer eens een avondje echt genieten voor het witte doek. Zinema was dan ook weer erg blij dat ze eindelijk weer bezoekers konden ontvangen.

Voor de echte filmliefhebber was het afzien; ruim twee maanden bleven de bioscopen dicht. Het was dan ook niet verrassend dat deze filmweek al ruim voor aanvang uitverkocht was. Maandag werd toepasselijk afgetrapt met een echt streekproduct: De Beentjes van Sint Hildegard. Deze film met Herman Finkers in de hoofdrol trok ook voor de crisis al volle zalen. Niet verrassend waren de verdere vertoningen deze hele week al uitverkocht. Ook voor komende week zijn deze op het moment van schrijven al bijna allemaal uitverkocht.

Andere films
Met vier vertoningen per dag zijn de Beentjes weliswaar dé bioscoophit bij Zinema op dit moment, maar er zijn ook nog andere films te zien de komende week. Zo kan men deze zondag nog naar Wickie en het Magische Zwaard (13.30 uur) en Little Women (16.00 uur). Op dinsdag draait De Liefhebbers (20.00 uur), woensdag Wickie en het Magische Zwaard (15.00 uur) en Little Women (20.00 uur). Donderdag is om 20.00 uur het spectaculaire oorlogsdrama 1917 hier te zien.

Reserveren
Zoals bekend is het momenteel noodzakelijk om kaarten vooraf te reserveren. Kijk voor een overzicht van de voorstellingen en beschikbare kaarten op: www.zinin.com Telefonisch bestellen kan via: 0548 624 489