Afbeelding
Foto: ANNAUF

Leuke verrassing voor alle jonge mantelzorgers!

RIJSSEN - In de eerste week van juni is de jaarlijkse Week van de Jonge Mantelzorger. Dit jaar loopt alles echter anders. Daarom had Evenmens een leuke actie bedacht.

Samen met de Gemeente Rijssen-Holten werden 200 jonge mantelzorgers even in het zonnetje gezet. Vrijwilligers hebben vorige week bij alle jonge mantelzorgers die geregistreerd staan bij Evenmens een leuke goodiebag gebracht. Wethouder Ben Beens van de Gemeente Rijssen-Holten bracht een bezoekje aan de jonge mantelzorgers Annika en Ferry. Zij en alle andere jonge mantelzorgers waren erg blij met het cadeau. We zagen een grote glimlach op de gezichten bij bijvoorbeeld het zien van de bakmix. Een schot in de roos bij sommigen, zo bleek. Want: ‘Ze houdt zo van bakken’, aldus één van de moeders. Het ruikt straks heerlijk in de gemeente Rijssen-Holten door alle cakejes die gebakken gaan worden met de bakmix. De tassen werden mede mogelijk gemaakt door de Heutink Foundation, Bonvanie, COOP Holten, gemeente Rijssen-Holten, The Post in het kader van de #flowerboostchallenge en stichting Vang je Droom.

Jonge mantelzorgers
Ben je of ken je ook een jonge mantelzorger die steun of advies kan gebruiken? Neem dan gerust contact op met de consulent jonge mantelzorgers in de gemeente Rijssen-Holten, Helma Boorsma. Ook kunnen ze meedenken over hoe de zorg wat minder zwaar voor jou kan worden. Kijk voor informatie op: www.evenmens.nl of bel: 0548 638 83. Foto: Annauf