Bloedafname op afspraak in Rijssen

RIJSSEN - De reguliere zorg is weer gestart. Op de Medlon prikpost in Medisch Centrum Rijssen gaat men vanaf 22 juni over naar bloedafname op afspraak.

U kunt een afspraak maken via www.medlon.nl. Patiënten die een afspraak hebben gemaakt gaan vóór vrije inloop. Zij houden op deze locatie rekening met een korte overgangsperiode door vrije inloop van patiënten die nog niet op de hoogte zijn van deze nieuwe dienstverlening. Echter gaan ze spoedig volledig over naar bloedafname alléén op afspraak. Op deze manier kan vooraf het aantal patiënten in de wachtkamer beperkt worden en daarmee de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden.

Alleen klachtenvrij
Vanwege het coronavirus vragen zij patiënten om niet naar een locatie van Medlon te komen wanneer ze klachten hebben zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid of koorts. In dat geval dient de patiënt telefonisch contact op te nemen met de huisarts om af te stemmen of de bloedafname kan worden uitgesteld of dat de patiënt thuis geprikt kan worden of op afspraak bij een coronaprikpost in Hengelo.