Afbeelding
Foto:

Huiskamer van Nijverdal weer beperkt geopend vanaf nu

NIJVERDAL - De Huiskamer van Nijverdal is weer geopend. Maandag opende deze sinds lange tijd weer de deuren voor de bezoekers. De komende tijd blijven de openingstijden nog wel beperkt; u bent van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

De Huiskamer van Nijverdal is, voor wie niet bekend is met dit fenomeen, precies wat het klinkt: een gezellige ontmoetingsplek waar iedereen welkom is om een praatje te maken. Ontmoeten en verbinden zijn de sleutelwoorden en vrijwilligers kunnen met de bezoekers in gesprek over alles wat men zoals bezig houdt. De Huiskamer is gevestigd aan de Markt 3 in Nijverdal.

Grote behoefte
Voorzitter Mark Paalman merkt dat de gebruikers ook echt weer grote behoefte hebben om de huiskamer te bezoeken. Ook bij vrijwilligers. Toch vergde heropening wel wat aanpassingen. De ruimte is gelukkig groot genoeg dat bezoekers de 1,5 meter in acht kunnen nemen en er werd extra ontsmettingsmiddel geplaatst bij de in- en uitgangen. Verder geldt er éénrichtingsverkeer. Zo moet bezoek veilig verlopen. Bezoekers worden met nieuwe huisregels gewezen op deze maatregelen.

Meer informatie
De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen (10 personen). Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl