Team ReJoyce zamelt geld in voor onderzoek

RIJSSEN - Het team ReJoyce dat in september deelneemt aan de Ventoux3 is druk bezig om geld in te zamelen. Dit team is, in wisselende samenstellingen, jaarlijks actief om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren. De jaarlijkse beklimming per fiets van de Mont Ventoux is het hoogtepunt van deze acties.

Door de coronamaatregelen vallen veel evenementen in het water, zo ook evenementen waar zij geld hoopten in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren. Daarom werd gezocht naar alternatieven om donaties te werven. De hele maand juli organiseren zij een 'Virtuele Ventoux3'. Men kan zelf invulling geven aan deze uitdaging; zolang het maar een overwinning op jezelf is.

Doe mee
Je schrijft je in op inschrijven.nl (even zoeken naar virtuele Ventoux3), dat kost 10 euro (hiervan gaat minimaal 5 euro naar Ventoux3) dan krijg je een startnummer opgestuurd. Vervolgens ga je een activiteit uitvoeren, de foto hiervan deel je op Instagram of Facebook met hashtag #TeamReJoyce of @TeamReJoyce. In augustus sturen zij je dan de welverdiende medaille op.

Achtergrond
Vanaf 2011 is Team ReJoyce al deelnemer aan diverse sportevenementen om aandacht te vragen voor het Hersentumorfonds. “ik doe mee omdat het voor mij een vorm van het herdenken van Joyce is en omdat ik hoop dat er een middel komt waardoor anderen niet meer een geliefde te hoeven verliezen aan deze ziekte. Ik vind sporten leuk en als ik het op deze manier kan inzetten is dat alleen maar mooi”, aldus Rijssenaar Hans Strokap. Gewoon doneren voor dit bijzonder goede doel kan ook via

http://www.ventoux3.org/team-ReJoyce-2 I