Afbeelding
Foto:

Jeu de Boulers van Boulesclub Butenboel weer in beweging!

HOLTEN - Bij de Jeu de Boulesclub Butenboel wordt weer volop gespeeld. Natuurlijk zijn er diverse aanpassingen gedaan in verband met de corona maatregelen.

Dit werkt prima; er kan aangenaam gespeeld worden met de nodige gezelligheid. Jeu de Boulesclub Butenboel is een groeiende club waar de mogelijkheid is om drie keer per week te spelen. Sinds kort is de donderdagavond speelavond verplaatst naar de maandagavond. Deze werd ingevoerd omdat er best veel mensen zijn die aangaven wel eens het jeu de boules te willen proberen, maar die nog overdag werkzaam zijn of andere verplichtingen hebben.

Speel mee
Zin om eens mee te doen? Kom dan eens langs, je bent van harte welkom. Er zijn prachtige banen aangelegd aan de Larenseweg en in de pauzes wordt koffie of thee gedronken onder de aangrenzende overkapping of in de winterperiode in de ruimte van touwtrekvereniging Okia.

Meer informatie
Speelmomenten zijn: maandagavond vanaf 19.00 uur, woensdagmiddag vanaf 13.30 uur en vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur. U kunt ook bellen naar de voorzitter van de club, Bert Lemmers 06-50654029. De boulesclub is gevestigd op sportcomplex Vletgoor aan de Larenseweg 87A in Holten