Activiteiten Jeruël voor komende tijd

RIJSSEN - Bekijk en luister de negende Powerpoint Bijbelstudie vanaf vrijdag 14 augustus op de site van Jeruël, 2 Timotheüs 3; duur: 20 min. Onder het glanzende glazuur van een keramiekschaal kan een verborgen barst zitten. Om dat te weten moet je het horen. Tik tegen de schaal. Hoor je een welluidende ‘ping’, je weet: de schaal is intact. Hoor je het doffe ‘tok’, je weet: er zit een barst; de schaal zal onherroepelijk breken.

Het coronavirus heeft een duidelijk ‘tok’-geluid in ons huidige wereldbestel laten horen. Paulus in 2 Timotheüs 3 beschrijft dat ‘tok’-geluid; de barst zal duidelijk te merken zijn in het laatste der dagen zegt hij daar; hij noemt dat ontaarding. De ongeremde zelfontplooiing, alle remmen los voor geluk, beleeft in onze tijd haar failliet. 11 Sept. hopen we werkelijk de Bijbelstudie over Hebreeën 1 in gebouw Jeruël te houden op de andere vrijdagavond. Tijd: 19.00 tot 20.00 uur.

Bijbelkring
De Bijbelkring op vrijdag is weer van start gegaan. Broeder Hans Witmer uit Hengelo is de tweede spreker; wij hopen hem D.V. 28 augustus te zien en te horen. De Bijbelkring vergadert om de veertien dagen, maar 4 september wordt dit ritme één keer doorbroken. We hopen Jan Flim uit Rijssen, fervent jager, dan te ontmoeten. Jeruël heeft schepping en natuur hoog in het vaandel staan. Daar kan Jan Flim heel boeiend over spreken. Deze avonden beginnen om 20.00 uur. Koffie & thee wordt alleen vóór 20.00 uur geschonken. De gebedskring is elke maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Aanmelden gewenst
Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM kunnen we in gebouw Jeruël met zo'n 20-25 mensen per avond samenkomen. Opgave voor uw komst is gewenst, http://jeruelrijssen.nl/ Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125.