Neimeijer en Van Woerdekom

NIJVERDAL - Gitarist/zanger Erik Neimeijer van de band Bökkers en violist Corné van Woerdekom van folkrockband Scrum ontmoetten elkaar toevallig en kwamen zo op het idee om hun krachten te bundelen.

Erik en Corné zouden normaal gesproken in deze tijd de festivals platspelen met hun bands Bökkers en Scrum, maar het coronavirus schopte deze plannen in de war.
Het resultaat van de samenwerking is de show ‘Love Hurts’. Een ode aan de beste Amerikaanse songwriters zoals Paul Simon, Bruce Springsteen, Willie Nelson, Randy Newman, Tom Waits en Ray Charles en andere groten der Americana, sfeervol gearrangeerd met zang, piano, viool en gitaar. Dit alles is te zien in een unieke setting op zaterdag 29 augustus in het Openluchttheater Nijverdal (Aanvang: 20.15 uur).

Kaarten reserveren
Kaarten kosten € 20,00. Deze kunt u bestellen via www.zinin.com of aanschaffen bij de Tourist Info Nijverdal (Willem Alexanderstraat 7). Telefonisch bestellen kan via 0548 - 624 489.

BorrelBox
Om de theaterbeleving compleet te maken, kan men bij de tickets de BorrelBox van de Zuivelhoeve reserveren. Deze box bevat een heerlijke borrelgarnituur voor 2 personen en te boeken voor € 9,00.