Afbeelding
Foto:

Informatie Haarle per 1 september ook digitaal

HAARLE - Het is een gegeven waar we allemaal niet omheen kunnen: de wereld is niet meer alleen analoog, maar ook steeds meer digitaal. Waar vroeger menigeen niet overweg kon met de nieuwerwetsigheden als internet en email zijn ze inmiddels niet meer weg te denken.

Voor vele klinkt het misschien als een relikwie uit een ver verleden; een lokaal gedrukt dorpsblad. Toch beschikt Haarle nog steeds over zijn eigen gedrukte dorpsblad, Informatie Haarle. Een blad dat menig inwoner met plezier leest en een uitstekende manier om precies te weten wat er speelt in je gemeenschap. Per 1 september krijgen de lezers ook de keus; zij kunnen zich niet alleen meer abonneren op het fysieke blad, maar ook een digitale versie. De huidige gedrukte versie van Informatie Haarle blijft gewoon bestaan de komende tijd. Wie een abonnement wil, betaalt per jaar, van 1 september tot 1 september, 22,50 euro voor één van beide varianten. Wie zowel graag fysiek als digitaal wil ontvangen, kan een abonnement nemen van 35 euro. Wie een abonnement af wil sluiten kan mailen naar infohaarle@home.nl, onder vermelding van naam en adres.

Probeer het
Omdat het digitale lezen niet voor iedereen even fijn is, biedt men wel de mogelijkheid aan om het blad twee maanden gratis te lezen. Na deze twee maanden nemen zij dan contact op of u graag digitaal wilt blijven lezen. Lezers met een huidig fysiek abonnement die geen interesse hebben in het digitale blad hoeven niets te doen.

Betrokken gemeenschap
Haarle is een bijzonder hechte en betrokken gemeenschap die ook de digitale communicatie al vroeg omarmde om in contact te blijven en feitjes met elkaar te delen. Zo beschikt Haarle over een gemeenschappelijke Facebookpagina, 'HaarlegemHellendoorn', met een grote diversiteit aan informatie die zowel in als voor Haarle interessant is. Uiteraard kunnen Haarlenaren ook hun informatie delen via lezersnieuws@hartvannijverdal.com voor vermelding in de krant Hart van Hellendoorn-Nijverdal.