Afbeelding
Foto:

Blauw-Wit '66 in Holten heeft zin in nieuw voetbalseizoen

HOLTEN - Voetbalclub Blauw-Wit '66 is inmiddels al weer druk bezig met de opstart van het nieuwe seizoen. Een seizoen dat ongetwijfeld de nodige aanpassingen en geduld van spelers, staf en leden zal vergen.

"Wat hebben we er weer zin in, een lekker potje voetbal."; enthousiast opent het clubbestuur de laatste update voor de leden afgelopen week. De bal rolt weer, maar de coronacrisis is nog lang niet voorbij. Sterker nog, de recente oplevingen van het virus maken duidelijk dat waakzaamheid absoluut geboden blijft voor de komende tijd. Het bestuur vraagt alle mensen die op sportpark 't Vletgoor komen om zich te houden aan alle geldende regels en adviezen. Bovenaan deze lijst staat uiteraard het naleven van de 1,5 meter afstand. Alleen door elkaar de ruimte te geven blijft iedereen veilig en gezond. Om dit nog even visueel onder de aandacht te brengen hanger er sinds afgelopen zaterdag ook informatieposters op de kleedkamerdeuren; met aanwijzingen over het veilig gebruik en verblijf op het sportpark.

Begeleiding rond
Er viel ook nog ander positief nieuws te melden op sportief gebied. Zo is de begeleiding van alle jeugdteams nagenoeg rond voor het komend seizoen. De jeugdcommissie heeft voor de jeugd onder 19-2 een roulatiesysteem bedacht voor de donderdagavond, zodat verschillende trainers één avond in de maand het elftal van oefenstof gaan voorzien. Wel zoekt men op korte termijn nog een trainer voor de meiden onder 19-1.

Activiteiten
Inmiddels staan ook de eerste activiteiten weer op het programma, zo is op 23 augustus de DS Voetbalschool op het park voor een proeftraining voor de jeugd van 8-15 jaar.