Muziekhus Holten

HOLTEN - Het Muziekhus Holten wordt binnenkort gelanceerd. Dit is een samenwerkingsverband van een aantal aanbieders van muziekonderwijs in Holten.

Wil jij graag een instrument leren bespelen of zingen? Kom dan op bezoek tijdens het Open Huis op zaterdag 29 augustus. De docenten staan klaar om informatie te geven over alle muzieklessen bij het Muziekhus. Vanwege corona gaan de zaken wel net even anders. Er wordt gewerkt met kennismakingsgesprekken van 10 minuten. Van te voren reserveer je een timeslot bij de docent van je keuze. Maximaal twee bezoekers per gesprek. Je kunt ook langskomen zonder reservering, voor algemene informatie. Reserveren, ga naar: kulturhusholten.nl/event/open-huis-muziekhus-holten

Inschrijven
Kom langs tussen 11.00 en 15.00 uur om je in te schrijven voor een cursus. Vraag eventueel eerst een gratis proefles aan. Meer informatie over cursusaanbod en de aanbieders is te vinden op de website. Het Muziekhus is onderdeel van het Kulturhus Holten. De lessen worden gegeven in vijf muziekstudio's. Locatie: Smidsbelt 6 in Holten.