Afbeelding
Foto:

Wouter Hamel in Openluchttheater Nijverdal

NIJVERDAL - Wouter Hamel tovert het Openluchttheater Nijverdal om tot een opwindende nachtclub uit het midden van de vorige eeuw, maar dan wel met een moderne twist.

Hamel doet een stapje terug in de tijd tijdens zijn voorstelling ‘Nightclub’ op zaterdag 5 september in het Openluchttheater Nijverdal, een show met catchy liedjes uit de Jazzy pop uit de jaren ’30 tot ’50, maar dan wel met een jaren ’70 sausje overheen. ‘Nightclub’ is een speels, virtuoos en meeslepend muziekspektakel, zoals alleen Wouter Hamel dat kan brengen. Met het programma ‘Wouter Hamel’s Nightclub’ is deze artiest teruggekeerd naar zijn muzikale oerbron. Door de ervaring met zijn meer popgeoriënteerde avonturen, is het geluid weer als vanouds. En mooi is dat hij door zijn creatieve omzwervingen gegroeid is, maar dat hij diep in zijn hart niet veranderd is. Hamel heeft zijn inspiratie uit de jazzy pop van de jaren ‘30 tot ‘50 van de vorige eeuw gehaald, het overgoten met een sausje dat meer naar de jaren ’70 smaakt en zo zijn nieuwe sound de 21ste eeuw in geslingerd. Een catchy voorstelling, lekker om naar te kijken en nog fijner om naar te luisteren. Jazzzanger en songwriter Wouter Hamel is in Azië een megaster, zonder bodyguards kan hij daar niet over straat. Hordes gillende fans krijgt hij achter zich aan. In Nederland gaat het er iets rustiger aan toe,

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489. Om de theaterbeleving helemaal compleet te maken, kan men de BorrelBox van de Zuivelhoeve bij de tickets reserveren. Deze box bevat een heerlijke borrelgarnituur voor 2 personen en is als extraatje te boeken bij de tickets voor 9 euro per stuk.