Unieke ezeltocht

HOLTEN - Ga mee met een unieke wandeltocht met ezels onder begeleiding van Eilko de Jonge door het prachtige Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

Tijdens de tocht vertelt Eilko over de natuur en uiteraard over het gedrag van zijn ezels. Het programma begint om 11.00 uur met koffie en krentenwegge bij Kinderboerderij Dondertman (Meester Bosweg 5). Rond 11.30 uur start de tocht van 8 kilometer door de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. Het duurt ongeveer 3,5 uur, inclusief een half uur lunchpauze. Er wordt onderweg een gezellige picknick verzorgd: 2 bolletjes ham/kaas, ontbijtkoek, drinken en een stroopwafel. Bij terugkomst rond 15.00 uur is er keus uit een ijsje of een warme drank of snack. Deelnamekosten: € 22,50. Toegang tot de Kinderboerderij tot 17.00 uur inbegrepen.

Aanmelden
Telefonisch aanmelden is verplicht. Er zijn nog tochten op 30 augustus en 13 september. U kunt eventueel ook op afspraak boeken (familie- of teamuitje). Bel 0548 - 361 169. Let op: de ezeltocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor meer informatie kijkt u op: www.kb-dondertman.nl.