Nieuwe uitvoering maakt Volvo V60 zakelijk nog aantrekkelijker
Nieuwe uitvoering maakt Volvo V60 zakelijk nog aantrekkelijker Foto:

Volvo richt zich op zakelijk rijder met de nieuwste V60

Volvo heeft van de populaire V60 een extra complete uitvoering op de markt gebracht: de Volvo V60 B3 Momentum Advantage. Met een vanafprijs van 39.995 euro is de V60 ook voor het eerst leverbaar voor minder dan 40.000 euro.

Voor de zakelijk rijder is vanzelfsprekend de hoogte van de fiscale bijtelling belangrijk. De fiscale waarde van de Volvo V60 B3 Momentum Advantage bedraagt 38.873 euro en dat betekent dat de netto bijtelling 267 euro per maand is bij een inkomstenbelastingtarief van 37,35 procent.

Goed uitgerust
Dat de Volvo V60 Momentum Advantage de goedkoopste is betekent niet dat de auto u niets te bieden heeft. Deze Volvo is voorzien van een benzinemotor met 163 pk en een elektromotor met 14 pk. Met deze mild hybrid-technologie en de 8-traps automaat rijdt u dus bijzonder zuinig. U krijgt verder onder andere smartphone-integratie (Apple CarPlay/Android Auto), Park Assist achter en Sensus-navigatie met Lifetime MapCare, 2-zone airconditioning, 9-inch touchscreen, Volvo on Call, een 12,3-inch digitaal instrumentarium, High Performance audio en nog veel meer. Ook is de V60 Momentum Advantage een auto waarmee voor de dag gekomen kan worden met onder meer dubbele uitlaten, 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, zwarte raamomlijsting en roofrails. Verder kan weer vertrouwd worden op de veiligheid van Volvo met bijvoorbeeld City Safety.

De Volvo V60 B3 Momentum Advantage is leverbaar in negen carrosseriekleuren en twee interieurbekledingen. Houd er wel rekening mee dat deze uitvoering maar tijdelijk leverbaar is.