Afbeelding

Leuk diner voor alle 70+ ouderen in Enter

ENTER - De aanmelding voor het ouderendiner in Enter van EDlive is nu geopend. Enterse ouderen van boven de 70 kunnen zich aanmelden voor een leuk gratis diner op een nader te bepalen avond.

Op 29 en 30 mei haalde Enters Doel Live maar liefst 23.884 euro op ten behoeve van Enterse ouderen en ondernemers. Onder de noemer 'Enter Eerst werden ondernemers in het zonnetje gezet tijdens een twee dagen durende live-uitzending via Twente FM. Omdat de wereld van ouderen sinds de start van de coronacrisis een stuk kleiner is geworden, ontstond het idee om iets leuks te doen voor alle Enterse senioren. Er zal nu een diner gehouden worden in diverse Enterse restaurants waar alle 70-plussers uit Enter zich voor aan kunnen melden.

Details
Er is nog geen definitieve datum voor het diner, men wacht op verdere versoepeling van de maatregelen. De eerder geplande datum van 8 september komt dan ook te vervallen. Alle 70-plussers uit Enter mogen zich aanmelden, een eventuele jongere partner mag ook mee. Het diner bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht en twee drankjes. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening. Deelnemers worden ingedeeld bij één van diverse deelnemende restaurants. Kijk voor verdere details en aanmelding op: www.edlive.nl/aanmelden