Afbeelding
Foto:

Restanten 3-daagse in koopcentrum Rijssen

RIJSSEN - Heeft u al ruimte gemaakt in de kasten om in te kunnen slaan tijdens de Restantenmarkt op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus?

De Restantenmarkt in centrum Rijssen heeft ook dit keer weer veel te bieden. Hoe kan het ook anders met het gevarieerde winkelaanbod en vele winkels met topmerken. Tijdens de Restantenmarkt zullen de winkeliers weer de laatste seizoenrestanten en opruimingsartikelen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Aanpassingen
Vanwege corona is de Restantenmarkt wel iets anders van opzet dan voorheen, zodat ieders veiligheid gewaarborgd kan worden. Zo zijn er dit keer minder kramen in het straatbeeld, maar in de winkels zijn er allerlei acties en hoge kortingen te vinden. De winkeliers nemen uiteraard ook voorzorgsmaatregelen en bieden veelal de mogelijkheid om handen te desinfecteren. Natuurlijk geldt de 1,5 meter afstand houden ook tijdens de Restantenmarkt. Kom ook shoppen op donderdag van 9.30 tot 21.00 uur, op vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag tussen 9.30 en 17.00 uur. Na het shoppen is het nog heerlijk vertoeven bij de horecagelegenheden.