Afbeelding
Foto:

FC Twente speelt op zaterdag 5 september tegen FC Emmen

ENSCHEDE - Zaterdag 5 september, aanvang 19.00 uur, speelt FC Twente de laatste wedstrijd voor de start van de competitie. Die avond komt FC Emmen naar De Grolsch Veste.

De kaartverkoop voor deze oefenwedstrijd ging dinsdag van start, tickets zijn verkrijgbaar vanaf 5 euro. Om het stadion optimaal te kunnen vullen zijn er in eerste instantie alleen kaarten beschikbaar in de supportersvakken op de eerste ring en op de tweede ring zijn vooralsnog de volgende vakken beschikbaar: 302 tot en met 307. Vanaf maandag 31 augustus 09.00 uur start de verkoop voor supporters met een ClubCard of leden van de Kidsclub en Young Reds. Bij de wedstrijd tegen FC Emmen worden onderstaande prijzen gehanteerd.
        
Seizoenkaarthouders/Premium Seathouders: 5 euro

Jeugd tot 18 jaar: 5 euro.

Niet-seizoenkaarthouders: 10 euro.

Parkeren
Er rijden geen pendelbussen vanaf het terrein van de Universiteit Twente, wel kan daar geparkeerd worden. Het is mogelijk om online voor 5 euro een parkeerkaart te bestellen voor P3. Kijk ook op: www.fctwente.nl

Kom ook!
FC Twente hoopt uiteraard ook de komende tijd weer veel fans te mogen begroeten bij de wedstrijden, zowel thuis als uit. Zij zijn ook erg dankbaar voor de fans die club steunden door hun seizoenskaarten te verlengen.