De Bibliotheek bezorgt aan huis

RIJSSEN-HOLTEN - De 'Boek-aan-Huis'-service van de Bibliotheek Rijssen-Holten is een uitkomst voor met name de oudere leden die vanwege het risico op coronabesmetting niet naar de bieb kunnen gaan.

Bibliotheek Rijssen-Holten heeft een ruim aanbod: boeken, muziek, dvd’s, tijdschriften, luisterboeken én grootletterboeken. Voor leden die de Bibliotheek niet kunnen bezoeken bestaat al jaren de dienst 'Boek-aan-Huis'. Vrijwilligers bezorgen aan huis bij mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn. In deze tijd is het ook een uitkomst voor iedereen die zich zorgen maakt om het coronavirus.
Er wordt allereerst bekeken welke boeken u graag leest en in overleg wordt bepaald wanneer de geleende materialen weer geruild/ opgehaald moeten worden. Voor deze dienstverlening hoeft u niet extra te betalen, het is inbegrepen bij de reguliere kosten van het bibliotheeklidmaatschap.

Contact
Voor meer informatie en om u aan te melden: stuur een bericht naar info@bibliotheekrijssenholten.nl of bel met 0548 513 431. Als u interesse heeft om vrijwilliger te worden, kunt u zich ook melden. Zie: www.bibliotheekrijssenholten.nl.