Afbeelding
Foto:

Bunga Tandjung weer geopend

NIJVERDAL - Door de coronacrisis lagen de activiteiten van stichting Bunga Tandjung stil, maar het gebouw van de stichting is sinds 1 september weer geopend. Vanaf 7 september worden de eerste activiteiten opgestart.

Bunga Tandjung ondervond de afgelopen 6 maanden een groot omzetverlies. Juist de activiteiten en de verhuur van het gebouw zorgen voor een vaste inkomstenbron. Om het voortbestaan van Bunga Tandjung te kunnen garanderen, start vanaf 4 september een eerste acties.

Loempia-actie
Bij Stichting Bunga Tandjung wordt september loempia-actiemaand. Elke vrijdagmiddag vanaf 4 september van 12.00-15.00 uur worden loempia’s gebakken en verkocht in het gebouw van Bunga Tandjung aan de Molukkenstraat 4. Van 15.00 tot 17.00 uur kunnen de bestelde loempia’s opgehaald worden. De loempia’s kosten € 2,00 per stuk en zijn te bestellen via: bungatandjung32@gmail.com. De kosten kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer: NL53 RABO 0120 9124 14 ten name van Stichting Bunga Tandjung en onder vermelding van het aantal loempia’s.

Donateurs gezocht
Stichting Bunga Tandjung is op zoek naar donateurs, die bereid zijn de stichting éénmalig, maandelijks of jaarlijks financieel te ondersteunen. De donatie kan overgemaakt worden op het eerdergenoemde rekeningnummer onder vermelding van 'ik steun SBT'.

Vrijwilligers gezocht
Verder is Stichting Bunga Tandjung op zoek naar vrijwilligers die hun kennis en expertise (éénmalig of vaker) in willen zetten door bijvoorbeeld creatieve ideeën aan te dragen voor acties om inkomsten te genereren, die zich in willen zetten voor activiteiten of met hun ICT-kennis en sociale media kennis de stichting willen adviseren. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via: bungatandjung32@gmail.com.