Activiteiten bij Jeruël

RIJSSEN - De komende periode vinden er weer diverse activiteiten plaats in gebouw Jeruël.

Op vrijdag 11 september behandelt Wim ten Hove tijdens een Bijbelstudie de brief aan de Hebreeën. Hebreeën 1 begint met het Christusgedicht. De brief laat zien hoe groot de druk was om terug te keren in de schaapskooi van het jodendom. Er was gevangenschap, beroving van goederen. Deze christenjoden hadden vooral volharding nodig, om te blijven volhouden en de Heere Jezus niet los te laten. Aanvang: 19.00 uur.
Op woensdag 16 september is Zoeklicht-avond 1 met Bert van Twillert uit Nunspeet. Thema: leven in een tijd van verval (studies over het leven van Elia, kenmerkend voor deze tijd). Aanvang: 20.00 uur.
Vrijdag 18 september is de Bijbelkring met Cees Fraanje uit Ede. Hij wil samen met u kijken naar de Bijbelse figuur Job. Cees is deze avond voor het eerst te gast. Na afloop van zijn verhaal zal hij het gesprek met alle aanwezigen openen. Aanvang: 20.00 uur.
Hiernaast wordt elke maandagavond de gebedskring gehouden, van 19.00 tot 20.00 uur.

Praktische zaken
Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM kunnen in gebouw Jeruël maximaal 20 tot 25 mensen per avond samenkomen. Toegang is gratis (vrije gift is welkom). Aanmelden voor uw komst is noodzakelijk, ga naar jeruelrijssen.nl. Adres: Van Heekstraat 40. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125.