Afbeelding
Foto:

Bouwgilde Vakademy verder als Bouwmensen | Rijssen

RIJSSEN - Bouwmensen | Rijssen is de nieuwe naam van het opleidingsbedrijf voor de bouw en timmerindustrie in Rijssen. Bouwmensen | Rijssen is onderdeel van een landelijk netwerk van opleidingsbedrijven voor de bouw in Nederland.

Bedrijfsleider Gerrit Koster vertelt: “Ook de digitalisering in de bouw staat niet stil en we vinden het belangrijk dat we met onze opleidingen hierin mee gaan. Bouwmensen heeft een mooi digitaal instrument ontwikkeld waarmee we een leven lang ontwikkelen kunnen organiseren.” In deze leeromgeving zijn moderne praktijkopdrachten voor VMBO, MBO, zij-instromers en werknemers opgenomen. “Onze leerlingen gaan voortaan in de werkplaats aan de slag met praktijkopdrachten met behulp van de nieuw aangeschafte chromebooks of krijgen instructie via de schermen in de werkplaats. Alle praktijkopdrachten en tekeningen zijn volledig gedigitaliseerd. Een tekenopdracht op papier zul je in de werkplaats niet meer vinden”, licht Gerrit toe.

De bouw blijft altijd. En daarom blijft er altijd behoefte aan goed opgeleide vakmensen. De basis van vakmanschap is een gedegen opleiding met de juiste balans in kennis van theorie en praktijk.

Wil jij een mooi vak leren met toekomstmogelijkheden, in de bouw of timmerindustrie? Kies dan voor de praktijkopleiding van Bouwmensen! Bouwmensen geeft je een baangarantie voor de duur van de opleiding en plaatsing bij een van de erkende lidbedrijven waar Bouwmensen mee samenwerkt.

Meer informatie is te vinden op www.bouwmensen.nl/rijssen.