Afbeelding
Foto:

Hyundai Kona als sportieve N Line

Hyundai geeft de gefacelifte Kona-familie een sportieve uitbreiding met een N Line editie.

Aan de buitenkant zien we imposante luchtinlaten, een opvallende diffuser, sportieve uitlaatstukken en stoere 18 inch lichtmetalen velgen. De Kona groeide de afgelopen jaren al uit tot een icoon in zijn klasse, mede dankzij het opvallende design. De Kona krijgt nu dus een nog sportiever, onderscheidend uiterlijk. Zeker in combinatie met de uitgerekte motorkap en slanke LED-dagrijverlichting. Binnen valt de nieuwe middenconsole op, die los staat van het instrumentenpaneel. Voor extra gebruiksgemak en ruimtebesparing werd een elektrische parkeerrem toegevoegd. Nieuwe sfeerverlichting is zichtbaar in onder meer de voetenruimte voor passagier en bestuurder.

Altijd verbonden
Optioneel is de Kona voorzien van een 10,25 inch AVN-display met nieuwe connectiviteitsmogelijkheden. De display heeft een nieuwe split-screen functie en biedt ondersteuning voor meerdere Bluetooth-verbindingen. Verder werd ook het 48-volt mild hybrid systeem verbeterd met extra trekkracht en vermogen.

Veiliger
De Kona is ook nog veiliger geworden. Zo heeft deze het nieuwe Leading Vehicle Departure Alert, dat de bestuurder waarschuwt wanneer de voorligger in beweging komt. Ook Lane Following Assist is toegevoegd, dat automatische stuurcorrecties uitvoert om in het midden van de rijstrook te blijven.

Snel leverbaar
De nieuwe Hyundai Kona en N Line editie staan dit najaar in de showroom bij Autobedrijf Schippers. Gevestigd aan de Molendijk Noord 51b in Rijssen. Kijk ook op: www.autoschippers.nl/