Afbeelding
Foto:

Goed voorbereid de herfst in

NIJVERDAL - Met de machines en gereedschappen van Overhein worden de tuinwerkzaamheden in de herfst en winter een fluitje van een cent.

Terrasreiniger/
onkruidmachine

Met deTielbürger onkruidborstelmachine TW50S is het verwijderen van onkruid heel makkelijk. Met een werkbreedte van 50 cm in combinatie met de opmerkelijke wendbaarheid van de machine kost deze klus u weinig tijd én weinig energie! Deze onkruidmachine heeft een snelschakeling tussen wielblokkering en differentieel. De wielas is kogelgelagerd. U kunt kiezen tussen twee merken motoren: de Briggs & Stratton of de Honda. Een nuttige accessoire is het geveerde steunwiel welke in hoogte verstelbaar is.
De TW50S is standaard voorzien van een stalen beschermkap die schade of letsel voorkomt door rondvliegende stenen. Daarnaast beschikt deze machine over een zijdelingse klapbare beschermkap (bij de TW50 is deze optioneel). Dit maakt Tielbürger onkruidmachines uitermate veilig in gebruik.

Jonsered assortiment
Jonsered levert over de hele wereld en ook aan Overhein aan de Eversbergweg 42 in Nijverdal. Het Zweedse bedrijf, genoemd naar het gelijknamige dorp Jonsered, waar in 1954 de eerste kettingzaag werd uitgevonden die door één persoon te bedienen was. Sindsdien is Jonsered toonaangevend gebleven in de ontwikkeling van de professionele kettingzaag, evoluerend in de machines van vandaag met hun innovatieve oplossingen zoals de kettingrem, trillingsdemping en turboluchtreiniging, om er maar een paar te noemen. Het assortiment is in de loop der jaren uitgebreid met bladblazers, tuintractoren, heggensscharen, gazonmaaiers, zitmaaier en trimmers/bosmaaiers.
Naast kettingzagen levert Jonsered ook bladblazers. De gebruiksvriendelijke bladblazers van Jonsered hebben een krachtig blaasvermogen. Ze zijn goed uitgebalanceerd, eenvoudig te manoeuvreren en ontworpen voor een optimaal rendement.

Winter
Overhein levert ook veegmachines van bijvoorbeeld Lumag. Het is een handige machine, omdat de vangbak vervangen kan worden door een sneeuwschuif voor in de winter.

Aanbieding
De tuinierder kan aan de Eversbergweg ook terecht voor hogedrukreinigers, tuinpompen, tuinsproeiers, apparaten om weide af te rasteren en toebehoren, maar ook voor een HendrikJan zandbats. Deze kost nu maar 10 euro. Kijk voor meer aanbiedingen in de advertentie in deze bijlage of bezoek de winkel. Open: maandag tot en met zaterdag van 09.00- 17.00 uur. Tel: 0548-621059/06-53907355.