Afbeelding
Foto:

BSK Keukens: wie slim is hoeft niet duur uit te zijn

RIJSSEN - Een nieuwe keuken kopen is altijd spannend... Maar welke keuken je ook kiest, je wilt er niet te veel voor betalen. En waarom zou je? Bij BSK Keukens aan de Nijverheidsstraat koop je de keuken van je dromen voor een verrassend betaalbare prijs. All-In, dus standaard geleverd met 5 topmerk-apparaten, 5 jaar zorgeloze BSK Garantie en de zekerheid van een uitstekende service.

“Bij BSK Keukens zijn we ervan overtuigd dat een nieuwe keuken kopen vooral léuk moet zijn. De voorpret in de showroom, het zoeken naar de juiste sfeer, materialen en apparatuur.... Een ontdekkingsreis waarin alles vlekkeloos verloopt van vertrek tot aankomst: vanaf je bezoek aan de showroom tot en met een foutloze plaatsing. Voor een betaalbare prijs, zonder vervelende verrassingen én opdringerig gedoe.”

Het geheim achter de prijzen

Bij BSK Keukens koop je al een complete kwaliteitskeuken vanaf € 3.500,-, inclusief 5 apparaten. “Hoe dat kan? Heel simpel: bij ons betaal je niet voor onnodig dure materialen, apparaten, snufjes en al die andere extra's die je helemaal niet nodig hebt. Zo bespaar je honderden euro's. En misschien wel duizenden… De klant bepaalt hoe zijn nieuwe keuken eruit ziet en ook hoeveel ze uit willen geven.

Apparatuur voor elke smaak en portemonnee

Bij BSK Keukens kun je ook kiezen uit een breed assortiment keukenapparatuur in elke prijsklasse. Alle keukenprijzen zijn altijd inclusief een basisset apparatuur bestaande uit een: afzuigkap, kookplaat, koelkast, oven en vaatwasser. Wil je iets meer comfort of heb je aanvullende wensen, dan is er nog voldoende keuze voor je!

Ben je benieuwd naar de keukens van BSK? Neem dan een kijkje op de website: www.bskkeukens.nl. BSK Keukens is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 42a in Rijssen, telefoon: 0548-538 666.