Afbeelding
Foto:

PAND 55 is klaar voor nieuwe seizoen!

NIJVERDAL - Bij PAND 55 zijn ze helemaal klaar voor de Herfst/Winter. De winkel heeft een gehele seizoenswisseling ondergaan. De collectie bestaat uit tafels, kasten, stoelen, woonaccessoires en lampen. Veel massief hout gecombineerd met metaal: “industrie look”. Ook kunnen in overleg meubels op maat gemaakt worden.

Wekelijks gaan we op pad om unieke artikelen en woonaccessoires in te kopen voor in de winkelen en op bestelling voor de klant. Kom ook eens kijken naar onze handgemaakte collectie tassen en kussens. Kussens kunnen in dezelfde kwaliteit ook met uw eigen fotoprint gemaakt worden. Nieuw vanaf dit seizoen zijn de vloerkleden in verschillende maten, dessins en materialen. De nieuwe winterkleuren zijn warme aardetinten onder andere beige, brique, mais en groen. Erg goed te combineren met onze massieve houtsoorten.

Mooie collectie

Er hangt ook weer een mooie collectie winterjassen en vesten voor dames en heren van het merk Kjelvik. Voor de dames is er een collectie vesten, jurken en tunieken. Op de gehele kledingcollectie jassen en dameskleding krijgt u nu 25% korting. U bent altijd welkom in de winkel aan de Grotestraat 55 in Nijverdal. PAND 55 is geopend op dinsdag-woensdag-vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Hebt u even geen tijd? Kijk dan op onze site www.pand55.nl