Afbeelding
Foto:

Inschrijven voor Sans-Online-crossloop

RIJSSEN - De Sans-Online-crossloop gaat door, maar wel anders dan anders. De organisatie wilde niet weer de stekker uit een mooi evenement trekken en bedacht daarom een alternatief plan. Het resultaat: de Sans-Online-crossloop gaat zaterdag 14 november door! Alleen anders dan anders, aldus de organisatie.

De afgelopen periode is de organisatie van het ZorgSaam-SNS-crosscircuit druk aan het overleggen geweest hoe ze op een goede manier invulling kunnen geven aan het crosscircuit voor seizoen 2020-2021, waar de cross in Rijssen normaal deel van uit maakt. Een volwaardige crosscompetitie zit er dit seizoen niet in. Tot die conclusie is de organisatie gekomen. De Sans-Online-crossloop gaat wel door, maar is dus niet aan een competitie gekoppeld.

Ander parcours
Om organisatorische reden vindt er dit jaar geen kidsrun plaats. Dit is erg jammer, maar is voor nu de enige verantwoorde beslissing. De organisatie heeft om de deelnemers voldoende ruimte te geven ook een nieuw loopparcours uitgezet van ruim 5 km, over brede paden in de omgeving van de Rijsserberg, met start en finish op de atletiekbaan. Deze ronde zal voor de 10 km twee keer worden afgelegd. Deelnemers kunnen zich dit jaar dus alleen inschrijven voor de 5 km en 10 km.

Inschrijving
Inschrijving voor de Sans-Online-crossloop kan dit jaar uitsluitend online. Donderdag 5 november om 8.00 uur sluit de inschrijving. Na-inschrijving is dit jaar niet mogelijk. Bij inschrijving garandeer je gezond te zijn én verklaar je dat je op de dag van de Sans-Online-crossloop uitsluitend deelneemt als je geen gezondheidsklachten hebt die overeen kunnen komen met COVID-19 gerelateerde klachten. Zie voor de actuele richtlijnen de sites van het RIVM en de Rijksoverheid. Bij inschrijving dien je je verwachte eindtijd op te geven. De snelste lopers zullen als eerste starten, zodat er op het parcours praktisch niet ingehaald zal worden. Om de veiligheid van alle deelnemers te kunnen waarborgen is een beperkt deelnemersaantal (die gespreid starten) vastgesteld. Dus schrijf je snel in, want VOL=VOL! Mocht de wedstrijd niet door kunnen gaan, dan krijgen alle deelnemers het volledig inschrijfbedrag terug! Meer informatie op www.hetcrosscircuit.nl