Bieb zoekt leden Raad van Toezicht

RIJSSEN-HOLTEN - Aan het eind van dit jaar komen bij de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Rijssen-Holten twee zetels vacant. De Bibliotheek is daarom op zoek naar nieuwe leden.

De Bibliotheek is een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar de klant centraal staat. Met ruim 9.000 leden, ruim 230.000 bezoekers (fysiek en digitaal) en meer dan 475.000 uitleningen is de Bibliotheek de drukst bezochte culturele instelling in de gemeente Rijssen-Holten.

Profiel
De Raad van Toezicht vergadert circa vijf keer per jaar. Leden worden benoemd voor een periode van vier jaar, met de mogelijkheid van een verlenging van nog eens vier jaar. Het profiel van een lid van de RvT kan als volgt worden omschreven:
-Hij/zij is deskundig in één of meer van de hierna genoemde deelterreinen: openbaar bestuur, bedrijfsvoering, HRM of fiscaal/juridische zaken;
-Hij/zij beschikt bij voorkeur over bestuurlijke ervaring al dan niet in een toezichthoudende rol;
-Hij/zij heeft affiniteit met de algemene maatschappelijke doelstelling van de openbare bibliotheek;
-Hij/zij weet een juist evenwicht te vinden tussen betrokkenheid en bestuurlijke afstand.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: mw. G. Reeves-Tuitert, tel. 06-45171736 / email: gjreeves@icloud.com of dhr. O. Meijer, tel. 06 53144846 / email: obbemeijer@gmail.com.
Of kijk eerst op www.bibliotheekrijssenholten.nl.

Sollicitatie
U kunt tot 1 november 2020 per mail (RvT@bibliotheekrijssenholten.nl) of schriftelijk (Bibliotheek Rijssen-Holten t.a.v. de sollicitatiecommissie RvT, Kerkstraat 4, 7461 LC Rijssen) reageren.