Afbeelding
Foto:

Kennismaken met de nieuwe Fiat 500e bij Auto Aaltink

NIJVERDAL - Ben jij benieuwd naar de gloednieuwe, zeer compleet uitgeruste, elektrische Fiat 500? Van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 oktober 2020 staat hij te pronken in de showroom van Auto Aaltink in Nijverdal. Kom als één van de eersten kennismaken tijdens de EXCLUSIEVE PREVIEW voor Oost Nederland.

De nieuwe 100% elektrische Fiat 500 combineert op slimme wijze de nieuwe “elektrische en duurzame” ziel van de derde generatie 500 met zijn onmiskenbare design en aandacht voor detail. De hatchback onderscheidt zich door zijn geavanceerde panoramische glazen schuifdak, een echt “raam richting de hemel”, dat de passagiersruimte met licht overspoelt en het comfort aan boord verbetert. De achterkant heeft een “klassieke” achterklep en een nieuwe, nu meer uitgesproken spoiler, om de aerodynamische efficiëntie te verbeteren. Door de elektrische aandrijving is de nieuwe Fiat 500e veel ruimer dan de brandstofversie.

Beste actieradius
De lithium-ion-accu’s met een capaciteit van 42 kWh geven de New 500 een actieradius van maximaal 320 km in de WLTP- cyclus. Om de laadtijd te optimaliseren, is de elektrische New 500 uitgerust met een 85 kW-snellaadsysteem waarmee het accupakket zeer snel kan worden opgeladen. Het kost bijvoorbeeld slechts 5 minuten om een voldoende energiereserve op te bouwen om 50 kilometer te rijden. Dat is meestal meer dan nodig is voor gemiddeld dagelijks gebruik. En in slechts 35 minuten kan de snellader de accu’s tot 80% opladen.

Reserveer nu
Exclusief bij Auto Aaltink rijd jij dit nieuwe model voor het gunstige privé lease tarief vanaf € 399 per maand. Maar let op, alleen geldig zolang de voorraad strekt. Wil je een afspraak reserveren voor de unieke preview van Oost-Nederland? Kijk dan op: www.autoaaltink.nl/500e-preview.
Je bent welkom in de showroom van Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal, centraal gelegen en makkelijk te bereiken via de A1/A35. Een kopje heerlijke Italiaanse koffie staat natuurlijk klaar. Voor alle beschikbare auto’s, meer informatie of een online-offerte kun je ook een kijkje nemen op onze website: www.ikwileenfiat.nl.