Afbeelding
Foto:

Rookworsten van Gildeslager Goossen in de prijzen gevallen

RIJSSEN - Worstmakers Ricardo Knijnenburg en Hans Goossen van Gildeslager Goossen zijn in de prijzen gevallen! Tijdens de 46e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2020 is de fijne rookworst bekroond met goud en de grove rookworst met goud met ster. Deze vakwedstrijd is de grootste nationale wedstrijd voor Gelderse Rookworst en innovatieve rookworstproducten in Nederland.

Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd. Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist.

Zeer hoge kwaliteit
Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie. Het feit dat de producten van Ricardo Knijnenburg en Hans Goossen bekroond zijn betekent dat slagerij Goossen een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkoopt.

Proeven
Het seizoen van de stamppotten en snert is weer aangebroken en ondanks dat rookworst het hele jaar door heerlijk is, wordt het nu toch meer gegeten. Extra genieten met de bekroonde rookworsten? Ga naar Gildeslager Goossen aan de Haarstraat 143 in Rijssen!