RIJSSEN - Burgemeester Arco Hofland demonstreert het mooiste cadeau dat hij ooit kreeg van scheidend VVD-raadslid Frans Noordam.
RIJSSEN - Burgemeester Arco Hofland demonstreert het mooiste cadeau dat hij ooit kreeg van scheidend VVD-raadslid Frans Noordam. Foto: Jan Joost

Pet Rijssen-Holten first mooiste VVD-cadeau

RIJSSEN - Het mooiste cadeau dat burgemeester Arco Hofland kreeg van VVD-raadslid Frans Noordam was de pet met daarop Rijssen-Holten first.

Bij het afscheid van Noordam had Hofland alle attributen meegenomen waarmee de liberale voorman door de jaren heen aandacht had gevraagd voor zijn kritische oppositiegeluid. Daar kwam veel huisvlijt aan te pas, want Noordam maakte een vlaggenschip, een betonblok dat het coalitiebeleid voorstelde, een haakje, een zakdoek en een draaiknop om het College van B en W te bedienen. Maar veruit het mooiste cadeau vond Hofland de Donald Trump-pet waarmee Noordam aandacht vroeg voor de gehele gemeente. Volgens Hofland hét symbool voor het gezamenlijke belang dat Noordam en hij altijd hebben voorgestaan.