Afbeelding
Foto:

Lezingen en meer bij Jeruël

RIJSSEN - Jeruël in Rijssen heeft ook voor de komende tijd nog leuke en inspirerende activiteiten op het programma staan.

Vrijdag 13 november, aanvang 20.00 uur: Het grote geheimenis dat de Zoon van God de straf en de schuld van de zonde van de wereld heeft verzoend door Zijn lijden, sterven en opstanding, is onuitsprekelijk groot. De relatie met Hem is hersteld. Ieder die dat gelooft is gerechtvaardigd. Broeder Henk Schouten uit Rijssen wil met ons nadenken, naar aanleiding van Genesis 15 en Romeinen 4 wat de voorwaarden zijn om die rechtvaardiging te ontvangen. Het thema is daarom: 'gerechtvaardigd door het geloof'. De gebedskring wordt elke maandagavond gehouden, van 19.00 tot 20.00 uur.

20 november
Vrijdag 20 november is Wim ten Hove de spreker, tijd: 19.00 tot 20.00 uur. We vervolgen de Hebreeënstudies in Jeruël met hoofdstuk 6. De brief aan de Hebreeën waarschuwt de eerste lezers voor afval van het geloof. Hoop en volharding maken het geloof vast en onwrikbaar; geloof moet reiken tot in het binnenste heiligdom, achter het voorhangsel, zegt vers 19. Woensdag 25 november: Zoeklicht-avond 3 met Bert van Twillert (Apeldoorn) - aanvang 20.00 uur. Thema: leven in een tijd van verval. Het verkooppunt Israëlproducten: donderdag 27 november van 14.00 tot 15.00 uur.

27 november
Op vrijdag 27 november, aanvang 20.00 uur, komt de Bijbelkring Jeruël samen rond de dialezing van Wim Ligterink. De natuur en het milieu in ons mooie Twente hebben duchtig te lijden. Broeder Ligterink neemt ons bij de hand met zijn schitterende dia's, om vooral te benadrukken hoe mooi het vroeger geweest is. Komt dit ooit nog terug? Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM kunnen in gebouw Jeruël zo'n 20-25 mensen per avond samenkomen. Opgave voor uw komst is gewenst, dit kan via: www.jeruelrijssen.nl. Adres: Van Heekstraat 40.