Afbeelding
Foto:

Wintertijd ingeluid met leuke pyjamatraining bij hockeyclub

RIJSSEN/HOLTEN - Nu de wintertijd is aangebroken wordt er voorlopig onder een donkere sterrenhemel getraind bij Hockeyclub Holten Rijssen (HCHR). Aanleiding voor de activiteitencommissie van de club om iets ludieks te bedenken voor de jeugdtraining. De jongste leden mochten een keer in pyjama of onesie komen trainen.

Dat leverde natuurlijk verschillende gekke uitdossingen op. De kinderen kregen het wel warm in de warme nachtkleding, maar trainden dapper door onder de veldverlichting. Ze werden gadegeslagen door hun meegebrachte knuffels langs de kant. Ouders mochten vanwege de coronamaatregelen namelijk niet langs het veld staan.

Lekker zweten!
Van al dat trainen krijg je dorst en helemaal wanneer je extra gezweet hebt in je pyjama of onesie. Daarom stond er een lekkere kan met limonade en wat lekkers klaar. Ondanks dat de wedstrijden voorlopig zijn opgeschort hebben de jeugdleden toch weer wat vertier mogen beleven. Hopelijk wordt de competitie weer snel hervat en kunnen de talenten van HCHR laten zien wat ze in hun mars hebben.

Train mee
Lijkt hockey jou ook een leuke sport? Kom dan eens een paar keer gratis meetrainen met de gezellige groep. Een hockeystick is nog niet nodig, die mag je zolang van de club lenen. Voor meer informatie kun je contact opnemen door een mail te sturen naar info@hchr.nl.