Afbeelding
Foto:

Op zoek naar de Gluurpietjes in Rijssen

RIJSSEN - Ongetwijfeld hebben enkelen van u ze al gezien, waarschijnlijk zonder er bij stil te staan. In diverse etalages in Rijssen verschenen de Gluurpietjes.

De Geschenkmand, die wekelijks op de markt staat met leuke cadeaus, kwam op het idee om 'iets' te doen voor de kinderen, nu er immers ook geen officiële sinterklaasintocht is. In navolging van de eerdere beren-speurtocht werden nu afbeeldingen van Gluurpietjes in de ramen geplaatst; cartoons van Pieten die net om het hoekje van het raam gluren.

Waar te vinden?
De Gluurpietjes zijn verstopt in etalages door het hele centrum en in winkelcentrum de Hoge Wal. Sommige Gluurpietjes hebben ook letters die een woord spellen. Er zijn in totaal 12 pietjes te vinden.

Doe mee
Tot aan 1 december kunnen kinderen deelnemen aan de actie. Zij moeten dan het woord vinden dat de Gluurpietjes spellen. Daarnaast moeten zij een originele selfie maken met één van de Gluurpietjes. De selfie en het woord kan dan gemaild worden naar info@degeschenkmand.nl. Uit de leukste inzendingen zal dan een winnaar gekozen worden. Deze maakt men dan bekend via Facebook. Kijk voor meer informatie op de website www.degeschenkmand.nl of op Facebook: 'De Geschenkmand'.