Donaties voor PCI HK

HOLTEN - De parochie Heilig Kruis hoopt ook dit jaar weer op mooie bijdragen voor het belangrijke PCI-werk.

"Het is een bewogen jaar voor de kerken en de gemeenschap als geheel. Ook het kerkelijk leven is heel anders geworden. Maar verdriet, blijdschap, wel en wee willen we wel graag met elkaar blijven delen. Helaas moet dat nu op afstand, maar dat wil niet zeggen, dat we minder betrokken zijn", aldus het PCI-bestuur van de parochie die viert in Haarle en Holten.

Geven waar nodig
"Vanuit onze kerkelijke gemeenschap zijn we vanouds gewend aandacht te geven waar dat nodig is. Enthousiaste vrijwilligers die de kerk een warm hart toe dragen, doen hun werkzaamheden op een andere manier. We hopen dat iedereen die wel wat van die aandacht kan gebruiken, in de vorm van contact of in de vorm van een financiƫle bijdrage, de PCI weet te vinden. We hopen ook, dat u ons blijft steunen, zoals altijd. Dit jaar kan er met Kerstmis geen deurcollecte zijn, omdat de vieringen alleen via de digitale weg plaatsvinden.", zo laat men weten.

Donaties welkom
Wel kunt u het belangrijke lokale werk van de PCI ondersteunen door een bijdrage te storten op NL 44 RABO 0169 2755 15. Juist nu zijn donaties van groot belang om dit voort te zetten.