Afbeelding
Foto:

Supergezellig bij ‘t Kruidnootje

RIJSSEN - De pop-up store ‘t Kruidnootje, gerund door vijf leerlingen van Reggesteyn Rijssen en twee studenten van ROC, in de voormalige winkel van Bakker Leo in winkelcentrum De Hoge Wal in Rijssen, loopt als een trein. Deze (tijdelijke) winkel met allerlei Sinterklaaslekkernijen werd op donderdag 12 november geopend, tot en met zaterdag 5 december en misschien zelfs nog iets langer.

Het is de bedoeling dat de zeven jongeren vanuit hun profielkeuze en opleiding leren omgaan met de retailbranche zoals plannen, aansturen, verkopen en met mensen omgaan. “We krijgen ontzettend leuke reacties, ook omdat het er zo gezellig uitziet. Alles is beter dan een leegstaand winkelpand. Het is een top plek om onze producten, die wij vanuit bakkerij Nollen verkrijgen, te verkopen,” vertellen de ROC-studenten Sharon en Wendy enthousiast.

Kleurplaten
Er zijn kleurplaten gedrukt en verspreid die kinderen hier weer kunnen inleveren om een prijsje te winnen. Daar is, gezien het kleurrijke geheel in de winkel, al behoorlijk gehoor aan gegeven.
Op foto: Sharon (links) en Wendy (werken coronaproof maar voor foto even mondkapje af)