Afbeelding
Foto:

Cigo Spithoff steunt lokale horeca

RIJSSEN - Een oudjaarslot hoort voor velen bij de jaarwisseling. En als je dan kunt kiezen waar je je lot koopt, waarom dan niet bij Cigo Spithoff? Dan steun je ook nog eens de plaatselijke horeca.

De laatste jaren kon je bij aankoop van een oudjaarslot sparen voor een tweede diner gratis! Maar omdat de horeca het op dit moment verschrikkelijk moeilijk heeft, gaat Cigo Spithoff het dit jaar anders doen. Ze willen de omliggende horecazaken een hart onder de riem steken!

Elk lot draagt bij
Namens Cigo Spithoff gaat er van ieder verkocht lot een percentage naar de horeca en wordt de opbrengst in Rijssen verdeeld onder de Brasserie de Passage en de Markies. In Nijverdal verdeelt Cigo Spithoff het onder de Gulle Goedzak, Het Dunant (voorheen Delifrance) en Toi Toi. "We hopen dat we de horeca een mooi bedrag mogen overmaken. Er zit geen limiet op, des te meer loten er verkocht worden des te hoger de bijdrage wordt!", aldus Jan Spithoff.

Steun de horeca en koop je oudjaarslot bij Cigo Spithoff aan Hogepad 1-80 in Rijssen of Henri Dunantplein 12 in Nijverdal.