Afbeelding
Foto:

Scan dit jaar kleine fooi voor uw bezorger

RIJSSEN-HOLTEN - Het hele jaar door wordt Hart van Hellendoorn-Nijverdal netjes bezorgd en aan het einde van het jaar krijgt u de kans om de bezorger persoonlijk, in de vorm van een kleine fooi, te bedanken. Een traditie die er dit jaar net iets anders uit zal zien. Om fysiek contact zo veel mogelijk te beperken, biedt All-Inn Verspreidingen dit jaar de mogelijkheid om contactloos te betalen.

Iedere bezorger krijgt een kaart mee met daarop 4 persoonlijke QR-codes. Door 1 van deze codes te scannen kan er, via uw betaalapp, een bedrag van €0,50, €1,00, €2,00 of €5,00 gedoneerd worden. Werkt de QR-code niet of wilt u een ander bedrag overmaken? Dan kan dit naar het IBAN-nummer van de betreffende bezorger worden overgemaakt. Uiteraard bent u ook vrij om een contante of geen fooi te geven.


Strikte instructies
Alle bezorgers krijgen strikte instructies op het naleven van de Coronaregels volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast vraagt All-Inn Verspreidingen aan de bezorgers om een mondkapje te dragen wanneer ze bij u aan de deur komen. Uiteraard is het geven van een fooi vrijblijvend! Wel zal de bezorger, die door weer en wind de huis-aan-huis krant bij u thuis bezorgt, hier zeer blij mee zijn.