Afbeelding
Foto:

Actie Win'ie wa win'ie nit

RIJSSEN - De actie Win'ie wa win'ie nit loopt nog tot en met donderdad 31 december. Tot die tijd kan een aankoop bij de lokale ondernemer u een leuke prijs opleveren.

Er zijn 54 winkels die deelnemen aan deze actie. Bij elke aankoop bij deze winkeliers ontvangt de klant een actiekaart. De actiekaart met de kassabon eraan geniet, kan worden ingeleverd bij Read Shop, Ten Hove, Wessels Mode, Cigo Rijssen, Jumbo Boomkamp en Ligtenberg Linnen & Lingerie. Iedere dag om 19.30 uur worden er winnaars getrokken. Minimaal negen prijzen zijn er dagelijks te winnen.

Prijzen
De prijzen variƫren van een mooie tas tot gratis winkelen en Winkelen in Rijssen cadeaubonnen. Naast de dagelijkse prijzen wordt er iedere zaterdag een weekprijs verloot. De weekprijs bestaat uit Winkelen in Rijssen cadeaubonnen ter waarde van 250 euro. Weten waar u kans op maakt? De prijzen zijn te bewonderen in het voormalige ABN AMRO pand aan de Haarstraat.

Trekking
De trekking is elke avond live te volgen. HABI werkt hiervoor samen met Gerbert Voortman en Martin ter Denge, oftewel Watata, bekend van hun podcast over Rijssense aangelegenheden. Via de website winkeleninrijssen.nl zal een link te vinden zijn naar het YouTube kanaal. Op de website winkeleninrijssen.nl zullen ook per dag de prijswinnaars worden gepubliceerd. Winnaars kunnen iedere zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur de gewonnen prijs ophalen bij het voormalige pand van ABN AMRO.