RIJSSEN - Martin ter Denge en Gerbert Voortman verzorgen een eindejaarsshow.
RIJSSEN - Martin ter Denge en Gerbert Voortman verzorgen een eindejaarsshow. Foto: Gerieke ter Denge-Pluimers

WATATA verzorgt Oldejoarspreake

RIJSSEN - Martin ter Denge (links) en Gerbert Voortman verzorgen een oudejaarsconference die te bekijken is op YouTube en de Facebookpagina van hun podcast WATATA.

Volgens beide heren is het een mengeling van revue en conference. "Viej kiekt terugge op dit biezundere joar, woerin as der lokaal wier nen hoop is gebuurd," aldus Ter Denge. Verskillende deftige leu en biezundere zaken oet Riessen komt vuurbie. Buffelbert, bouwputten, buxusmotten en Belcampo. Allens in kenmoarkenden WATATA-stiel; lekker nöalen, skoarpe inzichten en gevatte woordgrappen."
Alles is opgenomen in het Parkgebouw. "Et stund löag, want alle vuurstellingen warren of-elast. Do konnen wiej der mooi in,” zegt Voortman. "Jolanda Agteresch en et hele team warren direct enthousiast. Ook Patrick Krabbe en Jan-Thijs Vlaskamp warren zo good um te helpen met filmen." Volgens Ter Denge is de montage volop aan de gang. "Mer viej hopt et met de karstdage terechte te hebben. Vanof dan is et te bekieken op Facebook en YouTube. Interesseerden mut mer eaven zeuken op WATATA."