Afbeelding
Foto:

Bij Wessels Mode denken ze in oplossingen, niet in problemen

RIJSSEN - Door de nieuwe maatregelen gaat de Koopzaterdag die HABI met de ondernemers in Rijssen op 19 december had willen houden niet door. Veel ondernemers schakelen nu over naar online verkoop of andere alternatieven nu de deuren gesloten moeten blijven. Ook Wessels Mode.

Ard Wessels, voorzitter van HABI en eigenaar van Wessels Mode, vertelt: "Helaas zijn wij genoodzaakt om onze winkel tijdelijk te sluiten. Onze overheid heeft er voor gekozen om nagenoeg alle winkels te sluiten. Met pijn in ons hart geven wij natuurlijk gehoor aan deze maatregel. Afgelopen maanden hebben wij er alles aan gedaan om het winkelen bij ons zo veilig mogelijk te maken. Helaas zijn er situaties ontstaan in het land waar teveel mensen bij elkaar kwamen in met name grotere winkelcentra. Het gevoel is ontstaan dat wij nu daarvoor moeten boeten. Maar we kijken verder om contact te houden met jullie en op andere manieren van dienst te kunnen zijn. Nog meer gaan wij communiceren via onze email, nieuwsbrieven en Facebook. Wij blijven positief! Kijk ook naar 'Wij komen naar je toe', ons nieuwe initiatief.

Wij komen naar je toe
De ultieme vorm van thuis shoppen! In de elektrische Vito-bus kan Wessels Mode met een grote selectie mooie kleding naar je toekomen. Het enige wat je moet doen is een afspraak maken via telefoon of mail. Je kunt dan aangeven in welke richting je iets zoekt en door wie je graag geholpen wil worden. "Onze mode-adviseur komt dan met onze elektrische bus op de door jouw gewenste tijd naar je toe. Lekker thuis shoppen en passen en toch het advies krijgen van onze medewerkers. Mooi toch?", vertelt Wessels. Dit initiatief is in samenwerking met Mercedes Baan Twente opgezet.

Online winkelen
Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de webshop van Wessels Mode. Ga daarvoor naar www.wesselsmode.nl. Nagenoeg de hele winkelvoorraad is hierop te vinden. In de meeste gevallen wordt de bestelling de volgende dag al geleverd.

WhatsApp videobellen
Ook bellen met de mode-adviseurs is mogelijk. Ze laten je direct vanuit de winkel mooie suggesties zien via de telefoon. Uiteraard kan jouw keuze ook bezorgd worden.

Telefonisch blijft Wessels Mode op 0548-541569 bereikbaar gedurende de normale winkelopeningstijden, behalve op de koopavond op donderdag.