Afbeelding
Foto:

Vanaf 1 februari is inschrijven voor Rijsserbergloop mogelijk

RIJSSEN - Wil jij sportief het nieuwe jaar in gaan? Zorg dan dat jij je op 1 februari inschrijft voor de Rijsserbergloop 2021! De editie 2020 is vanwege Covid-19 helaas afgelast, maar de organisatie heeft goede hoop dat de Assistverzuim-Rijsserbergloop op vrijdag 11 juni 2021 wel kan plaatsvinden. Eerdere edities waren binnen de kortste keren uitverkocht, schrijf je dus zo snel mogelijk in!

De afgelopen periode is de organisatie van de RBL2021 druk aan het overleggen geweest hoe ze op een goede manier invulling kunnen geven aan de Assistverzuim-Rijsserbergloop. De organisatie van de RBL2021 heeft verschillende plannen klaarliggen om de Rijsserbergloop door te laten gaan. Hoe deze er precies uitgaan zien, blijft lastig te zeggen. Het is nog onbekend in hoeverre evenementen in juni weer georganiseerd kunnen worden. Wat wel zeker is, is dat de organisatie er alles aan gaat doen om er een mooi sportief feest van te maken! Een vast onderdeel van de Rijsserbergloop is de Reginox-bedrijvenloop. Dat dit onderdeel een groot succes is, bleek vorig jaar wel; de inschrijving was toen binnen 36 uur uitverkocht! De organisatie hoopt ook dit jaar weer groots uit te kunnen pakken, maar of de afterparty kan doorgaan, hangt af van wat er in juni weer allemaal georganiseerd mag worden.

Aantal deelnemers
Ook het maximum aantal deelnemers blijft nog even de vraag. Mogen net als anders 1200 deelnemers starten of minder? Er wordt uitgegaan van 1200 deelnemers voor de 5 en 10km. Op 1 februari 2021 gaat de inschrijving hiervoor open. Daarbij geldt dat de eerste inschrijvingen het meest zeker zijn van hun deelname. Mocht de wedstrijd niet door kunnen gaan, dan krijgen alle deelnemers het volledig inschrijfbedrag terug! De inschrijving voor de kidsrun (1500m) en bambinoloop (400m) blijft voorlopig nog gesloten. De organisatie moet eerst meer zekerheid hebben over wat mogelijk is. Zodra er nieuwe informatie is, wordt dit gedeeld op www.rijsserbergloop.nl