Afbeelding
Foto:

Reginox-bedrijvenloop binnen één dag uitverkocht!

RIJSSEN - De altijd populaire Assist-Verzuim-Rijsserbergloop komt er weer aan. De loop trekt zoals ieder jaar weer een groot aantal deelnemers van binnen en buiten de regio, zelfs uit België.

De inschrijvingen voor de 32e editie gaan als een speer. Het evenement is de laatste jaren flink gegroeid. Alle startbewijzen voor de Reginox-bedrijvenloop, een vast onderdeel van de Assist-Verzuim-Rijsserbergloop, waren binnen één dag uitverkocht! De organisatie geeft aan het maximum aantal bedrijvenlopers te hebben bereikt.

Er zijn nog startbewijzen
Voor de individuele loper zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar. Dus wil je verzekerd zijn van deelname schrijf je dan snel in! Het maximum aantal deelnemers blijft nog even de vraag. Mogen er net als anders 1200 deelnemers starten of zijn er dat dit jaar maar 500? Er wordt vanuit gegaan dat er 1200 deelnemers voor de 5 en 10km kunnen starten. Als er gestart mag worden met een beperkt aantal deelnemers dan geldt dat de eerste inschrijvingen het meest zeker zijn van hun deelname. Mochten de maatregelen in juni zo zijn dat er met minder dan 1200 deelnemers gestart kan worden, dan worden de deelnemers geselecteerd op inschrijvingsdatum. Daarbij zullen de laatste inschrijvingen komen te vervallen of zal hen een andere datum worden aangeboden. De organisatie zal zich ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid houden. Zodra er nieuwe informatie is wordt dit gedeeld op www.rijsserbergloop.nl