Afbeelding
Foto:

Winkels Rijssen open met een unieke actie!

RIJSSEN - Sinds woensdag bent u bij de de Rijssense winkels weer welkom. Wel moet er eerst even een afspraak gemaakt worden bij de winkel waar u heen wilt. Om winkelen nu extra aantrekkelijk te maken bieden de ondernemers ook een leuke kortingsactie aan!

De winkeliers zijn uiteraard blij met de versoepeling na tien weken gedwongen dicht. Zij willen iedereen bedanken die ondanks alles toch koos om lokaal aankopen te doen in het centrum van Rijssen. Om lokaal kopen te belonen is een unieke kortingsactie opgezet. Bij de Readshop en Cigo in Rijssen kunt u tijdelijk Unlockdown cheques krijgen. Deze zijn te besteden bij lokale bedrijven en u ontvangt met de aankoop maar liefst 20 procent korting. U kunt de cheques in drie waardes kopen: een cheque ter waarde van 100 euro koopt u voor 80 euro. Een cheque ter waarde van 50 euro kost 40 euro. En een cheque ter waarde van 25 euro kost slechts 20 euro.

Voorwaarden
Deze cheques zijn twee maanden geldig. Per klant kunt u maximaal 500 euro aan Unlockdown cheques kopen. Kijk voor een overzicht van de deelnemende winkels op: www.winkeleninrijssen.nl/unlockdown. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij…want op is op! De actie werd opgezet door Winkelen in Rijssen met steun van de gemeente.

Sale!
Bij veel winkels is er nog een grote voorraad uit het afgelopen seizoen die tegen hoge kortingen wordt aangeboden. Pak je kans en maak een afspraak met de winkel die je wilt bezoeken. Uiteraard zijn er ook al veel nieuwe collecties geleverd bij de winkels. Ook daarvoor kun je een afspraak maken door contact op te nemen met de winkels. De gebruikelijke openingstijden worden weer aangehouden door de meeste bedrijven, dus dagelijks van 09.30 tot 17.30 en zaterdag tot 17.00 uur. De koopavond op donderdag is voorlopig nog steeds beperkt, mede vanwege de avondklok, tot 20.00 uur. De ondernemers van koopcentrum Rijssen heten je van harte welkom en kijken uit naar je komst!