Afbeelding

Informatieavond Coöperatie Notter-Zuna en Evenmens

NOTTER-ZUNA - De werkgroep ‘Zorg van jong tot oud’ van de Coöperatie Notter-Zuna organiseert dit jaar enkele informatiebijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is in het bijzonder voor mantelzorgers van mensen met een geheugenprobleem.

In samenwerking met Stichting Evenmens wordt een informatieavond voor mantelzorgers en hun naasten met een geheugenprobleem georganiseerd. Deze informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 30 maart 2021 vanaf 20.00 uur.
Mantelzorg
Zorgt u voor een naaste met (lichte) geheugenproblemen en/of dementie? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van mantelzorgondersteuning, dan bent u van harte welkom om aan te sluiten bij deze informatiebijeenkomst van Stichting Evenmens in samenwerking met Coöperatie Notter-Zuna. Helaas is het vanwege de geldende coronamaatregelen nog niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te organiseren, vandaar dat deze eerste avond volledig digitaal plaatsvindt. Om deel te nemen is het niet nodig om van alles te installeren, u heeft alleen een stabiele internetverbinding nodig. Deelnemen is mogelijk via (smart)telefoon, tablet/iPad of laptop. Aanmelden voor deze avond kan via de website: https://evenmens.nl/notterzuna/. U ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst de link via Evenmens om deel te nemen.

Contact
Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact op met de Coöperatie Notter-Zuna, Werkgroep Zorg van jong tot oud: Esther van Heek: 06-34353068 of Ada Bosch: 06-28891751.