Afbeelding
Foto:

Eindelijk Brommers Kieken op 15 oktober!

RIJSSEN - Drie maal is scheepsrecht; het bekende spreekwoord gaat ook op voor het altijd gezellige Brommers Kieken. Normaliter zou rond deze week het bekende muziekevenement gehouden worden bij discotheek Lucky in Rijssen, maar ook nu moest het door de coronacrisis doorgeschoven worden. De vijftiende editie staat nu gepland voor 15 oktober dit jaar.

Aanvankelijk zou Brommers Kieken op 27 maart vorig jaar de vijftiende editie vieren. Dit werd afgelast vanwege de coronacrisis. Vervolgens werd dit doorgeschoven naar november en hierna weer naar maart dit jaar. Maar aangezien er nog niets mogelijk is qua bijeenkomsten, is dit opnieuw doorgeschoven naar vrijdag 15 oktober. Kaarten voor deze eerder uitgestelde editie blijven uiteraard gewoon geldig.

Veel zin in
Het is voor de fans van dit evenement dus straks al ruim 2,5 jaar geleden dat zij voor het laatst echt konden genieten van Brommers Kieken. Het evenement trekt altijd bezoekers uit de hele regio, die genieten van mooie, bekende line-ups. Organisatoren Wim en Bertus van de Merwe benadrukken dat het enthousiasme op het podium zo mogelijk nog groter is: voor de acts is het ook al weer een tijd geleden dat zij op de planken mochten staan...

Line-up ongewijzigd
De line-up van deze vijftiende editie blijft ongewijzigd. We kunnen straks genieten van Chris Andrews, bekend van 'Yesterday Man', 'Pretty Belinda' en 'To Whom it Concerns'. Om het echte jaren '60 gevoel naar boven te halen zijn ook The Bluebettes en Lovin' End van de partij. Zij spelen een breed repertoire aan bekende hits voor een onvergetelijk programma!

Meer informatie
Kijk voor eventuele verdere ontwikkelingen en sfeerimpressies van de eerdere edities ook op Facebook: 'Brommerskieken.nl'.